JIŽ BRZY WEB SPUSTÍM

Chcete být mezi prvními, kdo se o spuštění dozví? Přidejte se do naší skupiny na Facebooku. 

CO DĚLÁME?

Markéta Plas Zelenková - Marzeli

Vytváříme (Markéta a Martin) skupinu pro neslyšící, kteří touží po osobním rozvoji, hledají  cestu, hledají řešení těžkých situací v životě a vztahu. Pomáháme posunout se dál, učit se, rozvíjet a milovat a žít naplno!

Připojte se zde.

Věříme že osobní rozvoj přináší naplnění a radost, ale také pevnější vztahy a bezpečí. Věříme že každá situace má své řešení a můžeme si vzájemně pomoci. Věříme, že máme právo mít informace a možnosti prožívat stejně jako ostatní.

Nejsme lidé, kteří se smíří s tím, že něco nejde. Nejsme líní. Věříme že vždy najdeme cestu. Nejsme bezmocní. Nehrajeme si na dokonalé - nebojíme se přiznat, že nás něco trápí. Naopak jsme odvážní, že se postavíme čelem výzvám života.
Díky tomu jsme pak silnější.

Je pro nás důležité se otevřít novým poznatkům a zkušenostem. Víme, že nejdůležitější ke mít se rád/ráda, budovat harmonické vztah a stabilní rodinu, . Pečujeme o svou psychická pohodu a zdraví, abychom měli energii dávat i ostatním.(ne naopak).

Za čím jdeme?
Vytváříme harmonické vztahy a radost ze života. Snažíme se naslouchat svému tělu a máme zájem prohloubit propojení do hloubky nitra. Chceme se ve vztazích společně podporovat a jít ke zdravé cestě.
Propojujeme se se skutečnými hodnotami, které nás naplňují.(ne jen práce, peníze a povinnosti, ale rodina, příroda, tělo, zdraví, soucit, podpora, láska, bezpečí) 

Společně bojujeme proti překážkám  získávat informace jako mají slyšící, Doplňujeme informace které jsme až do teď neměli šanci získat.
Bojujeme proti pocitům, že jsem bezmocní oběť. Proti lenosti. Proti depresím. Proti špatným vztahům.

“Jak vypadá svět podle našich pravidel?” (náš cíl)

Opravdu cítíme velkou lásku k sobě i k partnerovi a dětmi. Můžeme dělat chyby, ale učíme se jak je napravit a díky tomu se rozvíjíme. Stáváme se zralejší ženou i zralejším mužem! Ženy, cítíme propojení se svým tělem, cyklem a respektujeme se a užívá si to. Muži, cítíme spojení se svým středem nebojíme nedokonalosti, chceme se rozvíjet a učit.
Společně dáváme lásku nad ego.

Rozvíjíme sebe a také se podporujeme vzájemně. 

Jako komunita Milovat a žít sdílíme, abychom se vzájemně inspirovali nejen tím co umíme ale i tím, co je pro nás těžké. Společně jsme silnější.

Připojte se zde.

KONTAKTUJTE NÁS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed aliquam efficitur nisl, ac ullamcorper justo dictum vel.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.